Εταιρεία

Με μεγάλη παράδοση, τεχνογνωσία αλλά και περίσσιο μεράκι για το χώρο του φαγητού και των γλυκών γεύσεων καταφέραμε να παντρέψουμε κλασσικές συνταγές της αρτοζαχαροπλαστικής με τη δική μας αισθητική, τη δική μας ματιά ώστε να προσφέρουμε κάτι μοναδικό.

Για εμάς ένα προιόν δεν θεωρείται ολοκληρωμένη και ικανοποιητική δημιουργία για τους πελάτες μας, εάν δεν αποτελείται απο ολόφρεσκα υλικά, άριστης ποιότητας. Στα καταστήματα Athanasiou πιστεύουμε πως τα ποιοτικά υλικά είναι αυτά που δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επιμένουμε στις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες για τις δημιουργίες μας. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη κουβερτούρα και φρέσκο γάλα σε όλες μας τις συνταγές. Επίσης, προτιμούμε οτιδήποτε είναι της εποχής και αποφεύγουμε χημικά και πρόσθετα.

Ακόμα κορμό της φιλοσοφίας μας αποτελεί η διαφάνεια στην διαδικασία παραγωγής. Όλα μας τα καταστήματα είναι σχεδιασμένα με το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής εμφανές ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να διαπιστώσουν από κοντά την επιμονή μας για ποιότητα και φρεσκάδα, να πάρουν μέρος στη διαδικασία παραγωγής και ταυτόχρονα να απολαύσουν γλυκίσματα της στιγμής. Πέρα απο τα μικρά εργαστήρια που βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Αθανασίου υπάρχει και το μεγάλο μας εργαστήριο στο 7ο χλμ Καλαματας Μεσσήνης το οποίο είναι σχεδιασμένο με τις προδιαγραφές του ISO 22000 : 2005 HAASP.

Από το 2004 αποτελεί το κέντρο της δημιουργίας και τροφοδοτεί πλήρως όλα μας τα καταστήματα. Η αγάπη για το εύγευστο, ο ενθουσιασμός της δημιουργίας και η άριστη εξυπηρέτηση συναντιέται σε κάθε κατάστημα από το 1992. Η συνέχεια δε μπορεί παρά να είναι απολαυστική!

BOSTON, U.S.A.
16 21 Beacon str. BROOKLINE, MA 02446
Tel. (617) 734 – 7028
PANAMA CITY, VIA PORRAS
PLAZA LEDAKON
TEL (00507)2031010